JEU DE BOULES E.H.P.C.

Jeu de Boules Vereniging Hengelo

Medespelers. We kregen meerdere opmerkingen over het spelen vanuit de ring. Verschillende mensen struikelden over deze ringen en andere spelers vonden het juist een duidelijke plek van waaruit geworpen moest worden. Daarom hebben we besloten om het aan de spelers (in overleg met de tegenspelers) over te laten of zij dus wel of niet vanuit deze ring werpen of dat ze liever een stokje gebruiken . Hopende dat zo deze discussie voorbij is………………… Het bestuur is niet verantwoordelijk voor ongelukken op de banen. Het bestuur.

 

ZOMERTOERNOOI 2018.
Alsof het zo had moeten zijn: volop zomer during the door our coöperatie voor het eerst georganiseerde ‘ZOMERTOERNOOI’ op 15 juli  jl in  het Prins Bernhard plantsoen. Gelijk geen geprononceerde volgden de complimenten van de spelers. Door het voorloten van de 44 koppels was er geen ruimte meer voor de drie Duitse koppels die op de bonnefooi waren gekomen  De boules louis vuitton. Door de rozentuin, op het gras, langs de vijvers en op de paden in het geweldige park. Men werd paardenliefhebster  . De uitbater van De Ontmoeting had de handen vol aan de dorstige spelers. Er zijn ook broodjes en gehaktballen voor de hongerige wolven onder ons.Toen alle partijen uitgespeeld waren was er tijd voor de verloting met mooie prijzen. Rust op de winnen uit de winnende koppels. Deze heeft een tegoedbonnen mee voor een hapje en een drankje bij De Ontmoeting. “Een geweldig toernooi” dat honingen we meerdere keren en zijn trots dat we dit kunnen kunnen realiseren. Het zal zeker zijn in de wedstrijdkalender. Allen dank voor het enthousiasme.De redactie.

Wat een prachtig toernooi in het Prins Bernhard Plantsoen:

hieronder de uitslag:

bestandnaam-1 (11)

 

 

Hans Richterstraat 3 in Hengelo 7558 DM

 

 

 

 

 

 

 

 Spaarsysteem

We hebben bij Plentyparts aan de Marskant 12 en Multimate aan de Torenlaan 3 het volgende afgesproken.
Bij beide zaken zijn we ingeschreven voor een spaarsysteem.
Als je daar bent je bent de kassa aangeven dat je de spaarpunten graag bijgeschreven hebt op de pas van EHPC Timmerweide.
Na verloop van tijd kunnen we er dan materiaal aanschaffen voor de vereniging ….
Bedankt voor de medewerking ……..

 


 De wedstrijdschema’s van de HCK staan ​​onder de knop toernooien ..

De hart-defibrillator is via  de ZIJ-ingang van het paviljoen te bereiken, deze is toegankelijk met de sleutel als ook de poort mee geopend kan worden ………..


De teamindeling van de HCK competitie staat onder de knop (agenda) toernooien ……

 

  Het jaaroverzicht 2017 geplaatst onder de knop “EHPC leden”